Adviesbureau ICT Control SA


Nederlandse tekst die de inhoud van deze site samenvat. 

 

ICT Control SA is een in 1999 opgericht adviesbureau met experts op het gebied van IT governance, onder leiding van Georges Ataya, gedelegeerd administrateur.

De consultants zijn op hun vakgebied erkende experts, dank zij hun publicaties, hun onderzoek en hun betrokkenheid bij normalisatie instellingen. Ze hebben praktische ervaring met verschillende bewezen referentiekaders, zoals CobiT, ITIL, ISO 27001, CMMI, Togaf, etc.

De activiteiten van ICT Control SA zijn geconcentreerd rond de verschillende aspecten van het IT-beheer en architectuur, controle van externe toeleveranciers en kosten, beheer van veiligheid en implementatie van geoptimaliseerde IT governance methoden. 

ICT Control SA ondersteunt verschillende klanten in de Belgische, Europese en Asiatische publieke sector (via partner Sushil Chatterji), net als in de verschillende andere sectoren, zoals diensten, transport, utilities, audio-visueel, chemie, farmaceutica en industrie. 

Als gevolg van haar waaier van diensten organiseert ICT Control trainingen en seminars op het gebied van alle aan governance gerelateerde thema’s, zoals audit, architectuur en IT security. De aansluiting van professor Georges Ataya aan de IT Management Education van de Solvay Brussels School of Economics and Management geeft toegang tot internationaal gezochte opleidingen. 

ICT Control SA is onafhankelijk van alle op de Belgische informatica markt actieve partijen, toeleveranciers en ondernemingen. 

Deze site presenteert de activiteiten van het bureau. De Engelse taal wordt gebruikt om internationale klanten te bereiken. Contacteer ons voor aanvullende informatie.